Injeksjonsbehandling

Har du spørsmål?

Ring meg direkte:

Tlf: 91184636

Marit Herstad

Kontakt meg ved spørsmål

Mesoterapi

Mesoterapi er en effektiv behandling mot å forebygge og behandle årsaker til aldrende hud. Det blir injisert flere ulike typer næringskompleks med høyt konsentrat av antioksidanter, vitaminer, peptider, aminosyrer og mineraler i huden. Det utføres ulike typer injeksjonsteknikker og næringskomplekset blir injisert i ulike hudlag og dybde ut fra hva man ønsker å behandle. Vanlige områder å behandle er ansikt, hals og décolletage (bryst). Det er også vanlig å behandle deler av kroppen som innside av armer, ben, mage, knær og hender. Hudens respons på denne behandlingen er at den selv begynner å produsere kollagen, elastin og hyaluronsyre. Dette stimulerer hudens gjenoppbygging, huden får en oppstrammende effekt med ny glød og styrke. Den optimale fuktbalansen gjenoppbygges og fine linjer og rynker reduseres. Huden vil også respondere med å bedre sitt forsvar mot frie radikaler og UV lys.

Effekten ses med det samme, men best 1-2 uker etter behandling. Det er anbefalt å gjennomføre minimum 3 til 6 behandlinger avhengig av hva man ønsker å behandle, flere behandlinger vil kunne gi en mer langvarig rynkereduserende effekt i huden. Behandlingen kan ikke gis til gravide og ammende, eller til personer med autoimmune sykdommer. Behandlingen kan heller ikke utføres på personer med betennelser i huden eller dersom det foreligger en kjent allergi ovenfor hyaluronsyre og immunterapeutiske behandlinger. Det kan gå 2-3 dager hvor huden er småprikkete og rød. Du kan også få små blåmerker samt noe hevelse. Du kan fint bruke mineralsminke til å dekke over. Fysisk aktivitet og trening bør ventes med til dagen etter behandling.

Mesoterapi er en effektiv behadling mot:

  • Aldrende og solskadet hud
  • Arr
  • Strekkmerker
  • Pigmenteringer
  • Tørr, uelastisk og slapp hud
Pris fra kr 1500,-
Send forespørsel

Har du spørsmål?

Ring meg direkte:

Tlf: 91184636

Marit Herstad

Kontakt meg ved spørsmål

Medisinsk rynkebehandling

Her injiseres et reseptbelagt legemiddel (botulinumtoksin) i små muskelgrupper i ansiktet for å forhindre muskelsammentrekninger. For å oppnå en rynkereduserende effekt ønsker vi å redusere bevegeligheten i de musklene som skaper rynker. Området som blir behandlet blir ikke følelsesløst eller bedøvet, men de underliggende musklene som blir behandlet får redusert bevegelighet. Når ikke musklene kan kontraheres vil heller ikke rynker kunne skapes. Rynker som har vært der tidligere vil da med tiden glattes ut. Musklene som blir behandlet vil derfor være inaktiv og musklene vil av den grunn bli mindre og svakere. Effekten vil av den grunn øke ved antall behandlinger. Selve legemiddelet skilles ut av kroppen i løpet av 48 timer, men effekten varer i ca 3 måneder. Behandlingen kan gi et blåmerker hvis en blodåre blir punktert. Dette er ikke farlig og har ingen påvirkning på effekten. Kan lett dekkes over med minaralsminke.

1 område                    2500kr
2 områder                   3900kr
3 områder                   5000kr

Send forespørsel

Svettebehandling
med botulinium toxin

(Hyperhidrose)

Dette er en behandling som effektivt hjelper mot overproduksjon av svette. Denne tilstanden kalles hyperhidrose. Er du plaget av unormal svette under armene, i håndflatene eller under føttene vil det å få injisert botulinium toksin i disse områdene hjelpe deg. Metoden er medisinsks godkjent i norge og er kjent til brukt mot tilstanden i mer enn 20 år. Behandlingen foregår ved at små mengder toksin injiseres direkte i svettekjertlene rett under huden. Dette vil blokkere nerveimpulser til svettekjertlene og på den måten hindre at de utskiller svette. Behandlingen tar ca 30 min og de som ønsker kan få bedøvelse. Daglige gjøremål kan gjenopptas umiddelbar, små blåmerker kan forekomme men vil forsvinne i løpet av få dager.

Begge axiller               4500kr

Send forspørsel

Kombinasjonsbehandlinger

Dermapen og mesoterapi                             2900kr
Dermapen og kjemiskpeel                             2700kr
Dermapen, mesoterapi og kjemiskpeel         3500kr

Send forspørsel

Juvederm filler

Smile 0,5ml                2500kr
Volbella 1ml               3500kr
Volift 1ml                   3500kr
Hydrate 1ml               2600kr
Hydrate kur 1ml x 3   6000kr

Send forespørsel