m_sort
A GIRL SHOULD BE TWO THINGS:
CLASSY AND FABULOUS

V

i åpnet Studio M i august 2013. Det hele startet med et ønske om å skape en arbeidsplass hvor vi selv ville elske å jobbe. Vi ville ha en salong med sjel og med faglig dyktige mennesker. Hos oss får du hjelp og inspirasjon til å finne nye frisyrer, til å få lengre og/eller tettere vipper, og nye negler. Du kan også få råd og veiledning innen injeksjonsbehandlinger.
I
nspirasjon og utvikling innen faget er viktig for oss. Vi henter inspirasjon og lærdom fra store og små kurs, magasiner, internett og ellers blikk i hverdagen. Vi er bevisste på at man aldri blir utlært og at kundene våre har ulike ønsker og behov.

Malene Moe Synes

Frisør og stylist

  90 61 41 00

Eier av Studio M, og har jobbet som frisør siden 2002. Hun startet sin Frisørkarriere hos Auster Salon & Academy. Hun fant ganske fort ut at hun ville skape noe eget, spesielt og ikke minst økovennlig. Hun ville ha en arbeidsplass der hun ville elske å jobbe og kundene vil føle seg godt ivaretatt.

Marit Herstad

dermatologisk kosmetisk sykepleier og negledesigner

  91 18 46 36

Eier av Studio M, jobber som negldesigner og kosmetisk sykepleier. Hun har 17 års erfaring fra neglbransjen. Hun har deltatt i flere mesterskap og er tidligere norgesmester i negldesign. Hun er også utdannet instruktør. Som kosmetisk sykepleier tilbyr hun injeksjonsbehandlinger med Botox og Juvéderm. Hun har også flere års erfaring innen bransjen og tar stadig nye kurs for å utvikle teknikken og er utdannet Dermatologisk kosmetisk sykepleier ved Senzie akademiet på høyskolen i Drammen.

Nirmel Mahe

Makeup artist
Negledesigner
Vippeextension-tekniker

  99 37 78 20

Nirmel er utdannet makeupartist og hårstylist, og jobber frilans med blant annet bodypaint, brudesminke, hennadesign og spesialeffekter for film. Hos oss jobber hun med makeup og med vippebehandlinger. Hun holder også makeupkurs innen dag- og kveldssminke.