Vi hjelper deg gjerne!

Kontakt oss gjerne ved spørsmål

Marit Herstad

Dermatologisk kosmetisk sykepleier

Marit Herstad er eier av Studio M og utdannet Dermatologisk kosmetisk sykepleier på Senzie Akademiet ved Universitetet i Sørøst-Norge. Hun er sertifisert for injeksjonsbehandlinger med Vistabel (botulinumtoksin) og Juvederm. Hun har erfaring med ulike medisinske hudbehandlinger som Dermapen, mesoterapi og kjemisk peeling. Marit er opptatt av å skreddersy sine behandlinger etter kundens ønsker og behov. Med hovedfokus på ett naturlig resultat.

Marit jobber også som negledesigner noe hun har lang erfaring med, helt fra 1998. Hun har også en norgesmestertittel bak seg i dette faget. Marit er svært nøye i sitt arbeid og er kjent for å vise stor omsorg for sine kunder.

Malene Moe Synes

Frisør

Malene er eier av Studio M og utdannet Frisør siden 2003 på Hair Art skolen/Auster acadamy. Hun har drømt om å bli frisør siden barneskolen og har 16 års erfaring som ferdig utdannet frisør. Hun jobber og som Personlig trener. Hennes ønske var å skape noe eget som ville passe hennes filosofi. Hun er opptatt av miljøet og jobber med ammoniakkfrie farger fra Ke-vin Murphy. Hun er bevisst på hvilken produkter salongen skal jobbe med. Hun jobber med Evo og Daviness salgsprodukter.

Hun liker å jobbe med farger, klippe teknikker og finne frem det beste i hver kunde. Hennes sterkeste side innen fargedesign er blondt hår. Hun gjør alt innen fargedesign, highligts og balayage teknikker, men også stor fan av extentions, oppsetning til bryllup og fest. Malene oppleves som ekstremt dyktig, glad, trygg og engasjert i hver kunde.

Studio M og kundene blir en stor del av hverdagen.
Hun elsker jobben sin.

Informasjon om meg.

Malene Moe Synes.
Tlf:90614100
Mail:moesynes@hotmail.com
Instagram:Studiom.oslo
Facebook:Studiom

Jeanette Møller Lund

Hud og kroppsterapeut

Jeanette Møller Lund er CIDESCO-sertifisert hud- og kroppsterapeut og
utdannet seg ved Hudpleieakademiet i Oslo. (CIDESCO er en av verdens
eldste og mest prestisjetunge internasjonale utdanningsorganisasjoner
innen hud- og kroppsterapi)
Jeanette er lidenskapelig interessert i hud og forebyggende pleie. Hun
ønsker at hver og en kunde skal få en god opplevelse der velvære og
profesjonelle råd er i fokus.
Hun jobber også som makeupartist, og har bred erfaring fra TV,
musikkvideo og reklame. De siste årene har hun sminket og stylet
programleder i den norske versjonen av Paradise Hotel i Mexico og
jobber aktivt som frilanser for NARS Cosmetics.
Jeanette er svært opptatt av at du som klient skal føle deg ivaretatt og
gjør sitt ytterste for å følge opp kundene sine.
Hennes behandlinger skreddersys ut i fra hver enkelt klients behov, ønske
og utgangspunkt.

Marya Soleymani

Frisør

Marya Soleymani er utdannet dame og herrefrisør ved Norsk Frisørskole Oslo i 2008 og startet sin frisørkarriere hos PÅHÅRET kjeden. Hun har vært frisør i 10 år med lang erfaring innen alt frisørfaget har å by på. Hun har bred kompetanse på både damer og herrer og liker å følge med på nye trender innen hår. Hun er veldig glad i tekniske klipper, og er spesielt god på å nappe øyebryn med tråd. Hun elsker jobben sin og brenner for å gjøre kundene fornøyde.