Medisinsk hudbehandling

Har du spørsmål?

Ring meg direkte:

Tlf: 91184636

Marit Herstad

Kontakt meg ved spørsmål

Medisinsk dermapen

Dermapen er en avansert form for microneedling. Behandlingen består av et håndholdt apparat med sterile nåler som blir ført over huden i et spesielt mønster. Nålene lager millioner av mikroskopiske kanaler i huden som gjør at næringsstoffer kan trenge dypt ned i huden og gi næring til cellene i dermis og grunnlag til en forbedret epidermis. Gjennom disse mikroskopiske nålstikkene påfører vi huden en kontrollert skade. Dette medfører at huden blir tvunget til gjenoppbygging og til å reparere seg selv. Man kan tenke seg at det er en skikkelig god treningsøkt for huden. Resultatet blir økt produksjon av kollagen som kan sammenlignes med effektene av laserbehandling, men da uten samme nedetid. Behandlingen reduserer ujevnheter og linjer i ansiktet samt gir en fastere, sunnere og yngre hud. Resultater ses allerede etter 1. behandling.

Hvor mange behandlinger som trengs avhenger av graden av problem, hudtype og hva du ønsker å behandle. Oftest anbefales en kur på 3–6 behandlinger. Det er vanlig å se forbedringer allerede etter første behandling, men de fleste hudforbedringer vil trenge fra 3–6 behandlinger. Etter en kur med Dermapen vil hudens tilstand og helse fortsette med å forbedre seg inntil 6 til 12 måneder etter fullført behandling. Spesielt gode resultater ses når behandlingen kombineres med bruk av riktige hjemmeprodukter.

Det er relativt kort nedetid etter en Dermapen behandling, noe lengre dersom den kombineres med peelinger. Du kan oppleve rødhet og sårhet i huden i 12–48 timer etter behandling. Dette kan enkelt dekkes over med mineralsminke. Dagen etter behandlingen kan du fint gå tilbake til dine daglige aktiviteter. Du skal ikke trene samme dag etter behandling.

 

Dermapen er en effektiv behandling mot:

  • Solskadet og aldrende hud
  • Pigmenteringer
  • Arr og strekkmerker
  • Akne
  • Er hudoppstrammende
  • Gir glød og klarhet i huden

 

Pris fra 2200 kr
Send forespørsel

Har du spørsmål?

Ring meg direkte:

Tlf: 91184636

Marit Herstad

Kontakt meg ved spørsmål

Aqua Gold

AquaGold er en fantastisk ”rød løper” behandling som gir huden en flott glød og tilfører huden masse fukt. Ampullen, som består av tolv mikrotynne gullbelagte nåler, fylles med en skreddersydd cocktail tilpasset hver enkelt kundes behov bestående av en mengde vitaminer, mineraler, filler og muskelavslappende middel (botulinium toksin). Ampullen stemples ned i huden på 0,6 mm dybde og infuseres i det øverste hudlaget. Dette er en ren hudbehandling så du vil ikke endre utseende eller få mindre mimikk. Behandlingen kalles ofte ”the golden cocktail” og er for tiden en av de hotteste og mest populære behandlingene i L.A. Behandlingen har en poreforminskende effekt samt at den demper blankhet i huden. Dette er en fantastisk quick fix behandling hvis du ønsker å booste huden og få tilbake gløden.

Pris fra 4500-6000 kr
Send forespørsel

Kjemisk peeling

Lightening

Kraftig synergistisk virkning på epidermal melanotisk pigmentering, fine linjer og moderat photoageing. Den virker spesifikt på pigment, hemmer tyrosinase, eksfolierer eksisterende pigment og fornyer huden.

Aktive ingredienser: Vitamin A, Lactic Acid, Salicylic Acid, Arbutin, Kojic Acid, Phytic Acid.

 

Mandelage

Effektiv mot milde solskader og pigmentering. Mandelsyre gir en hurtig og skånsom fornyelse av huden. Den regulerer hudens tekstur og fasthet. Mandelsyre reduserer også talgnivået.

Aktive ingredienser: Mandelic Acid, Lipoic Acid, Vitamin A.

 

Bio C

Gir en fantastisk glød. Godt egnet for en sensitiv hudtype. Forebyggende mot for tidlig aldring av huden. De ulike milde syrene jobber for å oppnå forbedret epidermal hydrering.

 

Aktive ingredienser: Solution 1: Lactobonic Acid, Mandelic Acid, Kactic Acid, Glycolic Acid. Solution 2: Ascorbic Acid, Silanol, Hyaluronic Acid, Vitamin A.

 

T.C.AGE

En meget kraftig peeling. Cellefornyende og oppstrammende. Reduserer pigmenteringer. Spesielt effektfull på acne arr, strekkmerker og for tidlig aldring av huden. Forbedrer hudstrukturen og har en kraftig gjenoppbyggende effekt. TCA (trikloreddiksyre) penetrerer ned i huden og får hudproteiner til å koagulere (frosting). Dette stimulerer til avskalling av døde hudceller, slik at nye og friske celler aktiveres.

Aktive ingredienser: TCA, Salicylic Acid.

 

Priser fra 1200 kr
Send forespørsel