Medisinsk hudbehandling

Har du spørsmål?

Ring meg direkte:

Tlf: 91184636

Marit Herstad

Kontakt meg ved spørsmål

Medisinsk dermapen

Dermapen er en avansert form for microneedling. Behandlingen består av et håndholdt apparat med sterile nåler som blir ført over huden i et spesielt mønster. Nålene lager millioner av mikroskopiske kanaler i huden som gjør at næringsstoffer kan trenge dypt ned i huden og gi næring til cellene i dermis og grunnlag til en forbedret epidermis. Gjennom disse mikroskopiske nålstikkene påfører vi huden en kontrollert skade. Dette medfører at huden blir tvunget til gjenoppbygging og til å reparere seg selv. Man kan tenke seg at det er en skikkelig god treningsøkt for huden. Resultatet blir økt produksjon av kollagen som kan sammenlignes med effektene av laserbehandling, men da uten samme nedetid. Behandlingen reduserer ujevnheter og linjer i ansiktet samt gir en fastere, sunnere og yngre hud. Resultater ses allerede etter 1. behandling.

Hvor mange behandlinger som trengs avhenger av graden av problem, hudtype og hva du ønsker å behandle. Oftest anbefales en kur på 3–6 behandlinger. Det er vanlig å se forbedringer allerede etter første behandling, men de fleste hudforbedringer vil trenge fra 3–6 behandlinger. Etter en kur med Dermapen vil hudens tilstand og helse fortsette med å forbedre seg inntil 6 til 12 måneder etter fullført behandling. Spesielt gode resultater ses når behandlingen kombineres med bruk av riktige hjemmeprodukter.

Det er relativt kort nedetid etter en Dermapen behandling, noe lengre dersom den kombineres med peelinger. Du kan oppleve rødhet og sårhet i huden i 12–48 timer etter behandling. Dette kan enkelt dekkes over med mineralsminke. Dagen etter behandlingen kan du fint gå tilbake til dine daglige aktiviteter. Du skal ikke trene samme dag etter behandling.

 

Dermapen er en effektiv behandling mot:

 • Solskadet og aldrende hud
 • Pigmenteringer
 • Arr og strekkmerker
 • Akne
 • Er hudoppstrammende
 • Gir glød og klarhet i huden

 

Pris fra 2600 kr
Send forespørsel

Har du spørsmål?

Ring meg direkte:

Tlf: 91184636

Marit Herstad

Kontakt meg ved spørsmål

Aqua Gold

AquaGold er en fantastisk ”rød løper” behandling som gir huden en flott glød og tilfører huden masse fukt. Ampullen, som består av tolv mikrotynne gullbelagte nåler, fylles med en skreddersydd cocktail tilpasset hver enkelt kundes behov bestående av en mengde vitaminer, mineraler, filler og muskelavslappende middel (botulinium toksin). Ampullen stemples ned i huden på 0,6 mm dybde og infuseres i det øverste hudlaget. Dette er en ren hudbehandling så du vil ikke endre utseende eller få mindre mimikk. Behandlingen kalles ofte ”the golden cocktail” og er for tiden en av de hotteste og mest populære behandlingene i L.A. Behandlingen har en poreforminskende effekt samt at den demper blankhet i huden. Dette er en fantastisk quick fix behandling hvis du ønsker å booste huden og få tilbake gløden.

Pris fra 4500-6000 kr
Send forespørsel

Kjemisk peeling

Lightening

Kraftig synergistisk virkning på epidermal melanotisk pigmentering, fine linjer og moderat photoageing. Den virker spesifikt på pigment, hemmer tyrosinase, eksfolierer eksisterende pigment og fornyer huden.

Aktive ingredienser: Vitamin A, Lactic Acid, Salicylic Acid, Arbutin, Kojic Acid, Phytic Acid.

 

Mandelage

Effektiv mot milde solskader og pigmentering. Mandelsyre gir en hurtig og skånsom fornyelse av huden. Den regulerer hudens tekstur og fasthet. Mandelsyre reduserer også talgnivået.

Aktive ingredienser: Mandelic Acid, Lipoic Acid, Vitamin A.

 

Bio C

Gir en fantastisk glød. Godt egnet for en sensitiv hudtype. Forebyggende mot for tidlig aldring av huden. De ulike milde syrene jobber for å oppnå forbedret epidermal hydrering.

 

Aktive ingredienser: Solution 1: Lactobonic Acid, Mandelic Acid, Kactic Acid, Glycolic Acid. Solution 2: Ascorbic Acid, Silanol, Hyaluronic Acid, Vitamin A.

 

T.C.AGE

En meget kraftig peeling. Cellefornyende og oppstrammende. Reduserer pigmenteringer. Spesielt effektfull på acne arr, strekkmerker og for tidlig aldring av huden. Forbedrer hudstrukturen og har en kraftig gjenoppbyggende effekt. TCA (trikloreddiksyre) penetrerer ned i huden og får hudproteiner til å koagulere (frosting). Dette stimulerer til avskalling av døde hudceller, slik at nye og friske celler aktiveres.

Aktive ingredienser: TCA, Salicylic Acid.

 

Priser fra 1500 kr
Send forespørsel

Injeksjonsbehandling

Mesoterapi

Mesoterapi er en effektiv behandling mot å forebygge og behandle årsaker til aldrende hud. Det blir injisert flere ulike typer næringskompleks med høyt konsentrat av antioksidanter, vitaminer, peptider, aminosyrer og mineraler i huden. Det utføres ulike typer injeksjonsteknikker og næringskomplekset blir injisert i ulike hudlag og dybde ut fra hva man ønsker å behandle. Vanlige områder å behandle er ansikt, hals og décolletage (bryst). Det er også vanlig å behandle deler av kroppen som innside av armer, ben, mage, knær og hender. Hudens respons på denne behandlingen er at den selv begynner å produsere kollagen, elastin og hyaluronsyre. Dette stimulerer hudens gjenoppbygging, huden får en oppstrammende effekt med ny glød og styrke. Den optimale fuktbalansen gjenoppbygges og fine linjer og rynker reduseres. Huden vil også respondere med å bedre sitt forsvar mot frie radikaler og UV lys.

Effekten ses med det samme, men best 1-2 uker etter behandling. Det er anbefalt å gjennomføre minimum 3 til 6 behandlinger avhengig av hva man ønsker å behandle, flere behandlinger vil kunne gi en mer langvarig rynkereduserende effekt i huden. Behandlingen kan ikke gis til gravide og ammende, eller til personer med autoimmune sykdommer. Behandlingen kan heller ikke utføres på personer med betennelser i huden eller dersom det foreligger en kjent allergi ovenfor hyaluronsyre og immunterapeutiske behandlinger. Det kan gå 2-3 dager hvor huden er småprikkete og rød. Du kan også få små blåmerker samt noe hevelse. Du kan fint bruke mineralsminke til å dekke over. Fysisk aktivitet og trening bør ventes med til dagen etter behandling.

Mesoterapi er en effektiv behadling mot:

 • Aldrende og solskadet hud
 • Arr
 • Strekkmerker
 • Pigmenteringer
 • Tørr, uelastisk og slapp hud
Pris fra kr 1500,-
Send forespørsel

Medisinsk rynkebehandling

Her injiseres et reseptbelagt legemiddel (botulinumtoksin) i små muskelgrupper i ansiktet for å forhindre muskelsammentrekninger. For å oppnå en rynkereduserende effekt ønsker vi å redusere bevegeligheten i de musklene som skaper rynker. Området som blir behandlet blir ikke følelsesløst eller bedøvet, men de underliggende musklene som blir behandlet får redusert bevegelighet. Når ikke musklene kan kontraheres vil heller ikke rynker kunne skapes. Rynker som har vært der tidligere vil da med tiden glattes ut. Musklene som blir behandlet vil derfor være inaktiv og musklene vil av den grunn bli mindre og svakere. Effekten vil av den grunn øke ved antall behandlinger. Selve legemiddelet skilles ut av kroppen i løpet av 48 timer, men effekten varer i ca 3 måneder. Behandlingen kan gi et blåmerker hvis en blodåre blir punktert. Dette er ikke farlig og har ingen påvirkning på effekten. Kan lett dekkes over med minaralsminke.

1 område                    2950kr
2 områder                   4500kr
3 områder                   5500kr

Send forespørsel

Svettebehandling
med botulinium toxin

(Hyperhidrose)

Dette er en behandling som effektivt hjelper mot overproduksjon av svette. Denne tilstanden kalles hyperhidrose. Er du plaget av unormal svette under armene, i håndflatene eller under føttene vil det å få injisert botulinium toksin i disse områdene hjelpe deg. Metoden er medisinsks godkjent i norge og er kjent til brukt mot tilstanden i mer enn 20 år. Behandlingen foregår ved at små mengder toksin injiseres direkte i svettekjertlene rett under huden. Dette vil blokkere nerveimpulser til svettekjertlene og på den måten hindre at de utskiller svette. Behandlingen tar ca 30 min og de som ønsker kan få bedøvelse. Daglige gjøremål kan gjenopptas umiddelbar, små blåmerker kan forekomme men vil forsvinne i løpet av få dager.

Begge axiller               5500kr

Send forspørsel

Kombinasjonsbehandlinger

Dermapen og mesoterapi                             3600kr
Dermapen og kjemiskpeel                             3400kr
Dermapen, mesoterapi og kjemiskpeel         3900kr

Send forspørsel

Juvederm filler

Smile 0,5ml                3000kr
Volbella 1ml               4300kr
Volift 1ml                   4300kr
Hydrate 1ml               3200kr
Hydrate kur 1ml x 3   7000kr

Send forespørsel

Profhilo

Profhilo® er et hyaluronbasert produkt med en av de høyeste konsentrasjonene av hyaluronsyre som finnes på markedet 64 mg pr 2 ml sprøyte. Med en slik høy konsentrasjon booster og fukter det ikke bare huden, men remodellerer også det aldrende og slappe vevet.

Produktet injiseres i 5 punkter på hver side av ansiktet og teknikken har til formål å maksimere diffusjonen av produktet i områdene som injiseres. Profhilo® holder seg i huden som et stabilt produkt i ca. 28 dager. I dette tidsrommet foregår det stimulering av 4 forskjellige typer kollagen og elastin ved langsom frisetting hyaluronsyre. Denne stimuleringen medfører en betydelig vevsforbedring. Noe som innebærer en vesentlig oppstrammende og løftende virkning på vevet.

 

Profhilo® egner seg også godt til behandling av hals, bryst og hender og kan utføres alene eller i kombinasjon med andre estetiske behandlinger.
Behandlingen bør gjøres tre ganger med fire ukers mellomrom, men kan ved uttalt tap av spenst utføres flere ganger.

Pris: 4500,-