Om salongen

Om oss

Studio M har et bredt tilbud av ulike skjønnhetsbehandlinger. Vi er veldig stolte av å kunne tilby våre kunder alt fra frisering til medisinsk hudbehandling. Salongen består av fire dyktige og ivrige damer som er klare for å gi deg den behandlingen du måtte ønske. Vi skreddersyr gjerne et behandlingsopplegg tilpasset deg. Alle som jobber hos Studio M er selvstendige og booking skjer via vår online bookingtjeneste direkte til hver enkelt behandler.

 

Vi liker å være fleksible og har et stort ønske om å tilby våre kunder den beste behandlingen og servicen alle fortjener. Vi ønsker rett og slett å hjelpe deg til å være den vakreste versjonen av deg selv. Vi har brukt begrepet «bærekraftig skjønnhet» i et forsøk på å forklare at det er mulig å være opptatt av både miljø og mote. Vi er opptatt av å følge med i trender og er stadig på kurs for å videreutvikle nye teknikker. Vi ønsker å være i front faglig, være oppdatert på det som rører seg i moteverden, samt at vi har et sterkt ønske om å holde en så økologisk profil som mulig. Vi ønsker det beste for våre kunder og derfor bruker våre frisører skånsomme ammoniakkfrie farger som er bra for både deg og miljøet.

 

Hos oss er kunden i fokus til en hver tid, vi lytter til deg og ønsker å skape gode relasjoner. Vi har en fleksibel åpningstid, noen av oss er morgenfugler og starter  gjerne 08.00 og noen av oss jobber gjerne til klokken 22.00.